Om os

Om Sparinvest

Sparinvest blev etableret som Danmarks første børsnoterede investeringsforening i 1968 og har siden udviklet sig til et internationalt kapitalforvaltningshus. I dag forvalter og rådgiver Sparinvest en samlet kapital på mere end 84 mia. kr., og vi udbyder langsigtede og stabile investeringsprodukter i 17 europæiske lande.

Sparinvest har en bred kundeportefølje, der inkluderer alt fra private investorer til pengeinstitutter og institutionelle investorer fra det meste af Europa. I Danmark handles Sparinvests investeringsbeviser gennem landets pengeinstitutter, der også rådgiver vores ca. 120.000 private investorer.

Om Sparinvest INDEX

Sparinvest INDEX er Sparinvests rendyrkede, passivt forvaltede investeringsmiljø. Her udbyder vi 14 passive investeringsafdelinger, som tilsammen udgør Sparinvest INDEX, der er blandt Danmarks billigste indeksuniverser.

Sparinvest-koncernen har siden 2001 med stor succes kunnet tilbyde danske investorer en række forskellige indeksafdelinger, som til forskel fra afdelinger i aktivt forvaltede investeringsforeninger følger udviklingen i udvalgte markedsindeks. Det giver dig som investor en billig investeringsstrategi, der er attraktiv målt på både omkostninger og afkast.