Sparinvest lancerer tre nye blandede indeksafdelinger

01.11.2017
Sparinvest lancerer tre nye blandede indeksafdelinger: INDEX Lav Risiko KL, INDEX Mellem Risiko KL og INDEX Høj Risiko KL.

De tre nye blandede indeksafdelinger giver dig mulighed for med en enkelt investering at få adgang til en hel portefølje med tusindvis af indeksinvesteringer spredt på både aktier og obligationer globalt. Afdelingerne er velegnet til dig, der gerne vil sprede risikoen og investere billigt, men som ikke vil bruge tid og energi på at finde de helt rette aktier og obligationer.

Afdelingerne findes i tre forskellige risikoniveauer, og alle bør derfor i udgangspunktet kunne finde en blandet indeksafdeling, der passer til den individuelle risikovillighed og tidshorisont. For at finde ud af, præcis hvilken afdeling, der passer til dig, skal du kende din investeringshorisont og risikoappetit. Det kan din rådgiver i dit pengeinstitut hjælpe dig med.

Tegningsperioden for de tre afdelinger løber fra den 3. til 16. november 2017, og der er første handelsdag den 21. november 2017.

De tre afdelinger kan i tegningsperioden handles gennem landets pengeinstitutter og efter første handelsdag desuden gennem netbank.

Du kan finde yderligere information om afdelingen herunder:

Folder
Sparinvest INDEX - Indeksinvestering i aktier og obligationer

Tegningsblanket
INDEX Lav Risiko
INDEX Mellem Risiko
INDEX Høj Risiko

Central Investorinformation
INDEX Lav Risiko
INDEX Mellem Risiko
INDEX Høj Risiko

Prospekt
Tegningsprospekt

Fondsbørsmeddelelse
Se fondsbørsmeddelelsen her.