Børsen: Sæt porteføljen på autopilot

29.03.2016
Høje afkast, lav risiko og lave omkostninger. Det er opskriften bag successen i Sparinvest INDEX Globale Aktier Min. Risiko, lyder det i Børsen.
Med det bedste afkast for globale aktier på fem års sigt og en risiko, der er lavere end det brede marked, tilbyder Sparinvest INDEX Globale Aktier Min. Risiko et interessant supplement til mange privates porteføljer. Sådan lyder det i Børsen, der omtaler de flotte resultater i Sparinvests globale indeksfond.

Fonden er en passiv fond, der følger indekset MSCI Minimum Volatility, som er kendetegnet ved sine evner til at falde mindre end andre aktietyper, når markeder går nedad. Men de seneste fem år har det også vist særdeles konkurrencedygtig i opgangstider.

”Indekset har givet et højere afkast end MSCI World siden 1975. Det er uhørt, når det samtidigt er sket med en markant lavere risiko. Vores mål er at være et fantastisk supplement til enhver portefølje, på grund af fondens brede profil og den relativt lave følsomhed over for udsving i markederne,” siger chefporteføljeforvalter i Sparinvest INDEX Jacob Loiborg i Børsen.

Kilde: Børsen, 29. marts 2016, Penge, side 4-5.